آشنایی با انبار هوشمند

انبار هوشمند

انبار هوشمند ساختمان بزرگی است که در آن مواد اولیه و کالاهای ساخته شده ذخیره می شود که از ماشین ها و رایانه ها برای تکمیل عملیات انبارهای متداول که قبلاً توسط انسان انجام می شد استفاده می کند. این عملیات شامل شناسایی و دریافت سفارشات، شمارش محصولات، ذخیره سازی محصولات و به خاطر سپردن مکان آنها و ارسال سفارشات به مکان صحیح است. موفق ترین انبارهای هوشمند تقریباً کل عملیات و سفر کالا را از عرضه کننده به مشتری با خطاهای ناچیز خودکار می کنند.

انبارهای هوشمند از کارخانه‌های هوشمند الهام گرفته شده‌اند و از محیط داده‌محور مشابهی استفاده می‌کنند. آنها فناوری‌های مختلف خودکار و به هم پیوسته را برای ایجاد یک محیط فن‌آوری ترکیب می‌کنند که در آن کالاها و درخواست‌ها را می‌توان دریافت، مرتب‌سازی، سازمان‌دهی، شناسایی و برای ارسال خودکار آماده کرد. این همکاری فن آوری ها به کارگران انبار اجازه می دهد تا بهره وری، کیفیت و کارایی تاسیسات خود را افزایش دهند و در عین حال تعداد خطاهای رخ داده را کاهش دهند و میزان نیروی انسانی مورد نیاز را به حداقل برسانند. شرکت خانه هوشمند با در اختیار گرفتن تجهیرات هوشمند تلاش می کند که بهره وری از یک محیط را به حداکثر برساند.

انبار هوشمند چگونه کار می کند؟

انبارهای هوشمند به شدت به رباتیک، اینترنت اشیا (IoT) و هوش مصنوعی (AI) متکی هستند تا به فناوری اجازه دهند تا وظایفی را انجام دهد – مانند مدیریت موجودی و مکان یابی محصولات در اطراف انبار – به جای انجام کار توسط انسان.

سایر اجزای مهم یک انبار هوشمند عبارتند از:

  • شناسایی فرکانس رادیویی (RFID)
  • تکنولوژی پوشیدنی
  • حسگرها
  • سیستم های مدیریت انبار (WMS)

ربات‌های مورد استفاده در انبارهای هوشمند اغلب شبیه Roombas یا جاروبرقی‌های روباتیک هستند و با تحویل فیزیکی اقلام درخواستی به کارکنانی که سفارش‌ها را بسته‌بندی می‌کنند، فرآیند بازیابی محصول را خودکار می‌کنند. اینترنت اشیا چیزی است که به ربات‌های موجود در سیستم انبار هوشمند اجازه می‌دهد تا با سایر فناوری‌های ضروری ارتباط برقرار کرده و وظایف خود را انجام دهند.

هوش مصنوعی در درجه اول برای افزایش بهره وری و به حداقل رساندن خطاها استفاده می شود. ربات ها می توانند از هوش مصنوعی برای یافتن کارآمدترین راه برای یافتن و انتخاب محصولات استفاده کنند. سایر ماشین‌ها می‌توانند از هوش مصنوعی برای بسته‌بندی محصولات به کارآمدترین فضا استفاده کنند. هوش مصنوعی همچنین می‌تواند بهترین نوع جعبه را برای یک محموله خاص با استفاده از نوع، اندازه، وزن و شماره محصول تعیین کند.

RFID به انبارها اجازه می دهد تا از روش های ردیابی کاغذی به ردیابی با برچسب های دیجیتالی سوئیچ کنند. همچنین RFID جای بارکدخوان ها را می گیرد. در حالی که بارکدها باید دقیقاً با خواننده تنظیم می شدند تا ثبت شوند، اسکنرهای RFID می توانند بسته ها را زمانی که به سادگی در جهت مناسب نشان داده شوند شناسایی کنند. علاوه بر این، همکاری RFID، ابزارهای پوشیدنی و حسگرها به مدیران انبار نظارت بلادرنگ از پیشرفت و مکان تمام موجودی ها را ارائه می دهد.

پوشیدنی‌ها همچنین به کارگران این امکان را می‌دهند که به جای تکیه بر یک ایستگاه کاری بی‌حرکت، در سراسر تأسیسات حرکت کنند و به طور مداوم به اطلاعات دسترسی داشته باشند. علاوه بر این، شبکه حسگرها در یک انبار هوشمند وظیفه نظارت بر کل عملیات و اطمینان از پیشرفت مناسب همه چیز را بر عهده دارد.

سیستم‌های مدیریت انبار، عملیات روزانه انبار را ردیابی می‌کنند و کارایی فرآیندها و همچنین زمینه‌هایی را که می‌توان در آن‌ها بهبود داد، آشکار می‌کند. WMS داده های مهم را جمع آوری می کند و به مدیران انبار کمک می کند تا عملیات و فرآیندها را کنترل کنند. از آنجایی که بیشتر WMS داده‌های بلادرنگ را جمع‌آوری می‌کند و گزارش‌های بصری ارائه می‌کند، می‌توان از آن برای آشکار کردن آسیب‌پذیری‌ها یا مشکلات در عملیات استفاده کرد، بنابراین به کارگران اجازه می‌دهد تا شناسایی کنند که مشکلات کجا هستند و آنها را برطرف کنند.

سفارشات به صورت خودکار توسط انبارهای هوشمند دریافت می شود. در این مرحله، سیستم بررسی و تایید می کند که محصولات درخواستی موجود است. سپس فهرستی از اقلام برای برداشت به یکی از روبات‌های سیستم ارسال می‌شود و بازیابی محصولات و تحویل به کارگران برای بسته‌بندی را آغاز می‌کند. برای کارآمدی، انبارهای هوشمند باید چابک، انعطاف‌پذیر و مقیاس‌پذیر باشند و قابلیت مشاهده داده‌ها را فراهم کنند.

مزایای یک انبار هوشمند

هدف سیستم‌های انبار هوشمند این است که شرکت‌ها را در زمان واقعی دید، امکان بهینه‌سازی فرآیندها و توانایی ایجاد تغییرات آنی برای بهبود سرعت عملیات را فراهم کند. انبارهای هوشمند همچنین می توانند اکثر خطاهای انسانی را از بین ببرند و ایمنی و امنیت را در داخل تأسیسات افزایش دهند. به طور کلی، مزایای اولیه یک انبار هوشمند، توانایی آن در صرفه جویی در زمان و هزینه شرکت، افزایش سود و افزایش سطح رضایت مشتریان و مشتریان است.

با افزایش نیاز به دقت مدیریت موجودی به دلیل افزایش خرید آنلاین، انبارهای هوشمند نیز به طور فزاینده ای مهم و سودمند شده اند. ضروری است که خرده فروشان آنلاین اطلاعات دقیق و در زمان واقعی را در مورد در دسترس بودن محصولات به مصرف کنندگان ارائه دهند. مشاهده داده‌های ارائه شده توسط سیستم‌های انبار هوشمند این امکان را فراهم می‌آورد و در عین حال به کاهش شرایط موجودی، بهبود خدمات مشتری و افزایش رضایت مشتری و در نتیجه افزایش وفاداری مشتری و برند کمک می‌کند.

آینده انبار هوشمند

انبارهای هوشمند نشان‌دهنده تغییر زنجیره‌های تامین کند، بدون تغییر و واکنش‌پذیر به سیستم‌های سریع‌تر، هوشمندتر و خودکار است و انتظار می‌رود این تغییر ادامه یابد. برون سپاری و تسلط چین در تولید به دلیل مقرون به صرفه بودن از بین می رود زیرا شرکت ها سیستم های انبار هوشمند را پیاده سازی می کنند و می توانند با هزینه های مشابه، اگر نگوییم کمتر، کارآمدتر عمل کنند.

تمایز بین انبار و کارخانه نیز ممکن است از بین برود زیرا سیستم‌های هوشمند به طور فزاینده‌ای به شرکت‌ها اجازه می‌دهند اقلامی را بر اساس تقاضا تولید کنند و بلافاصله محصول را برای مشتری ارسال کنند. کوبات‌ها یا روبات‌هایی که با انسان‌ها کار می‌کنند، این امر را ممکن می‌سازند و همچنین رشد چاپ سه‌بعدی را ممکن می‌سازند.

انتظار می رود استانداردهایی برای تعریف نحوه ارتباط دستگاه های IoT و همچنین ذخیره و پردازش داده ها ایجاد شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed