چگونه یک خانه هوشمند طراحی کنیم؟

طراحی خانه هوشمند

خانه هوشمند چیست؟

قبل از یادگیری نحوه طراحی خانه های هوشمند، ضروری است که تعریف خود خانه هوشمند را بدانید. طراحی خانه هوشمند همه چیز در مورد کنترل خودکار یا از راه دور دستگاه ها و لوازم خانگی با اتصال به اینترنت و از طریق یک دستگاه شبکه یا تلفن همراه است.

خانه‌های هوشمند دارای دستگاه‌هایی هستند که از طریق اینترنت به هم متصل شده‌اند و به مالکان این امکان را می‌دهند تا عملکردهای مختلفی مانند روشنایی، دما، دسترسی امنیتی و غیره را کنترل کنند. از طراحی اتوماسیون خانگی گرفته تا کنترل چراغ ها، ترموستات ها و سایر دستگاه ها از راه دور، امکانات در خانه های هوشمند بی پایان است. آنها را می توان با کمک سیستم های سیمی یا بی سیم راه اندازی کرد. خانه های هوشمند یک راه عالی برای اطمینان از حداکثر راحتی و صرفه جویی در هزینه هستند.

چگونه خانه های هوشمند طراحی کنیم؟

صاحبان خانه باید چند مرحله را فهرست کنند که به آنها در طراحی خانه های هوشمند کمک می کند. برخی از آنها شامل موارد زیر است:

مرحله 1- قبل از نصب باید لیستی از تجهیزات گرمایش هوشمند مانند ترموستات ها، سنسورهای دما و رطوبت و غیره تهیه شود.

مرحله 2- روشنایی هوشمند باید در نقاط استراتژیک خانه نصب شود و از طریق تبلت یا تلفن همراه کنترل شود.

مرحله 3- نصب بلندگوهای هوشمند، تلویزیون و دستیارهای صوتی متصل به هم.

مرحله 4- نصب ویژگی های امنیتی هوشمند به عنوان جزء محوری طراحی خانه هوشمند. این شامل کنترل دسترسی از راه دور، ردیابی حرکت، فیدهای ویدیویی زنده و نظارت است.

مرحله 5- انتخاب راهکارهای هوشمند ایمنی آتش نشانی و باغبانی. این به طور کلی چارچوب های طراحی اتوماسیون خانگی را تقویت می کند.

یادگیری نحوه طراحی خانه های هوشمند کار دشواری نیست، مشروط بر اینکه اجزای اصلی چنین خانه ای به طور مناسب در محل ادغام شوند.

سیستم های اتوماسیون خانگی

برای طراحی هوشمندانه خانه های هوشمند، اتوماسیون خانه اولین مرحله از فرآیند است.

این سیستم چندین دستگاه را به هم متصل می کند و تعاملات را فعال می کند. صاحبان خانه می توانند آنها را از یک رابط متمرکز کنترل کنند. این می تواند شامل فعالیت های روزانه مانند دم کردن قهوه تا پروتکل های امنیتی باشد.

اتوماسیون خانگی نشان دهنده کنترل و اتوماسیون الکترونیکی لوازم خانگی، فعالیت ها و ویژگی ها است. مالکان می توانند ویژگی ها و ابزارهای املاک خود را از طریق اینترنت کنترل کنند، در نتیجه هزینه ها را کاهش داده و از حداکثر راحتی برخوردار شوند. برای طراحی خانه های هوشمند، اتوماسیون برای اتصال همه دستگاه های اصلی که یکدیگر را تحریک می کنند مورد نیاز است.

مشخص کنید چه چیزی را باید کنترل کنید

صاحبان خانه هایی که قصد طراحی خانه های هوشمند را دارند، باید چیزهایی را که واقعاً مایل به کنترل آنها هستند، پیگیری کنند. دستگاه های خانه هوشمند از طریق یک نقطه مرکزی به هم متصل و قابل دسترسی هستند. سیستم‌های اتوماسیون خانگی امکان کنترل دوربین‌ها، چراغ‌ها، نمایشگرها، ترموستات‌ها، تلویزیون‌ها، فن‌ها، قفل درها، یخچال‌ها و سایر وسایل را فراهم می‌کنند.

این سیستم ها بر روی تلفن های همراه و سایر دستگاه های موجود در شبکه نصب می شوند. کاربران همچنین می توانند برنامه زمانی برای اجرای تغییرات متعدد بسازند. کنترل روشنایی باعث کاهش مصرف برق و مزایای آن می شود. اتوماسیون همچنین در صورت ردیابی حرکت در ملک به صاحبان خانه هشدار می دهد و برخی از سیستم ها نیز ممکن است در مواقع اضطراری به مقامات اجرای قانون یا ایمنی آتش نشانی هشدار دهند. سیستم های امنیتی، زنگ درها و سایر وسایل قابل کنترل هستند و بخشی از شبکه اینترنت اشیا (اینترنت اشیا) هستند. صاحبان خانه باید دستگاه هایی را که می خواهند کنترل کنند شناسایی کرده و شبکه های خود را بر اساس آن راه اندازی کنند.

الزامات ساخت خانه هوشمند

در اینجا برخی از الزامات طراحی خانه های هوشمند آورده شده است:

  • اتصال به اینترنت قوی و دستگاه های آماده IoT.
  • دستگاه های هوشمند شامل سیستم های روشنایی و گرمایش به همراه دوربین های امنیتی و سایر لوازم.
  • بلندگوهای هوشمند و دستیارهای صوتی برای کنترل کلی علاوه بر هاب های مرکزی.
  • سنسورها برای کارهای مختلف از جمله تشخیص دما، گرمایش، آشکارسازهای دود، روشنایی و غیره.
  • سیستم های اتوماسیون خانگی که چندین دستگاه هوشمند را به هم متصل می کنند و تعامل آنها را فعال می کنند. صاحبان خانه می توانند آنها را از یک مرکز مرکزی کنترل کنند.
  • هاب ها و کنترلرهای هوشمند که امکان مدیریت دستگاه های هوشمند مختلف را فراهم می کند.
  • دوربین های امنیتی هوشمند، قفل های هوشمند از راه دور، تغذیه تلفن های هوشمند در زمان واقعی، سیستم های هشدار و سایر فناوری ها.

اینها برخی از اجزای اصلی طراحی اتوماسیون خانگی هستند.

سیستم های روشنایی هوشمند

صاحبان املاکی که می خواهند خانه های هوشمند طراحی کنند باید سیستم های روشنایی هوشمند را انتخاب کنند. این امکان سفارشی سازی و کنترل از راه دور برای سیستم های روشنایی را فراهم می کند. اینها می توانند زمان حضور افراد در اتاق را تشخیص دهند و به همین ترتیب نور را تغییر دهند. لامپ های هوشمند نیز با توجه به در دسترس بودن نور روز، خود تنظیم می شوند.

سیستم های فن هوشمند

فن های هوشمند اجزای اصلی طراحی خانه هوشمند هستند. اینها پنکه های سقفی با عملکرد بالاتر و مزایای اضافی مانند دسترسی از راه دور یا اتوماسیون هستند. آنها تنظیم از راه دور جهت، سرعت و نور را در میان عوامل دیگر امکان پذیر می کنند. صاحبان خانه می توانند با استفاده از این فن ها که دارای حسگرهای پیشرفته برای ادغام با سایر دستگاه ها هستند، هزینه های انرژی را تا حد زیادی کاهش دهند.

بلندگوهای هوشمند برای خانه

بلندگوهای هوشمند دستگاه های مستقلی هستند که کمک صوتی را برای صاحبان خانه امکان پذیر می کنند. نرم افزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی به دستورات صوتی پاسخ می دهند. برخی از نمونه ها عبارتند از الکسا، کورتانا، سیری و بیکسبی. پخش و کنترل‌ها حول پروتکل‌های بی‌سیم مبتنی بر بلوتوث می‌چرخند. بلندگوهای هوشمند مجهز به دستیارهای مجازی داخلی هستند. دستگاه های اینترنت اشیا را می توان از طریق این دستیارهای صوتی در حین به دست آوردن اطلاعات و برنامه ریزی رویدادها کنترل کرد.

سیستم های گرمایشی برای خانه ها

ترموستات‌های هوشمند مانند Google Nest مجهز به Wi-Fi هستند و به کاربران امکان می‌دهند دمای خانه را ردیابی، زمان‌بندی و از راه دور کنترل کنند. چنین دستگاه هایی همچنین در مورد رفتار صاحبان املاک یاد می گیرند و تنظیمات را برای اطمینان از بالاترین کارایی و راحتی ممکن تغییر می دهند. این ترموستات‌های هوشمند همچنین می‌توانند گزارش‌های مصرف انرژی را به مالکان ارسال کنند و در عین حال به کاربران درباره تعویض فیلترها نیز یادآوری کنند.

نتیجه

به طور خلاصه، طراحی خانه های هوشمند آسان است، مشروط بر اینکه اجزای اصلی در جای خود قرار داده شوند. صاحبان خانه باید چیزهایی را که می خواهند کنترل کنند را به صفر برسانند و شبکه های خود را بر اساس آن راه اندازی کنند. خانه های هوشمند نه تنها مقرون به صرفه و راحت هستند، بلکه آینده نگر و بسیار هوشمند هستند. آنها به طور کامل تجربیات داخل و خارج از خانه را برای ساکنان تغییر می دهند.

سوالات متداول

در طراحی خانه هوشمند به چه نکاتی توجه کنیم؟

وقتی صاحبان املاک می خواهند خانه های هوشمند طراحی کنند، ملاحظات متعددی وجود دارد. اینها شامل یکپارچه‌سازی دستگاه‌ها و لوازم اینترنت اشیا، برنامه‌های تلفن همراه، سیستم‌های امنیتی، حسگرها، اتصالات اینترنتی و موارد دیگر است. موارد دیگری که قابل ذکر است عبارتند از هزینه ها، سیستم های اتوماسیون خانگی و هاب های مرکزی برای کنترل دستگاه های هوشمند و ردیابی.

چگونه یک خانه هوشمند طراحی کنیم؟

یک راه برای طراحی خانه هوشمند، نصب اجزای کلیدی است. اینها شامل لامپ های هوشمند، سنسورها، بلندگوها و دوربین های امنیتی است. همه آنها به هاب های مرکزی متصل هستند که به طور کلی ارتباط بهتری را امکان پذیر می کند. پس از ساخت هاب مبتنی بر دستیار صوتی، گام بعدی اتصال لوازم هوشمند یا دستگاه های دیگر است. روشنایی هوشمند باید همراه با سیستم‌های سرگرمی مبتنی بر هوش مصنوعی، وسایل برقی خانگی خودکار، لوازم خانگی هوشمند و سیستم‌های امنیتی خانه هوشمند نصب شود.

معماری خانه هوشمند چیست؟

معماری خانه هوشمند شامل طراحی ادغام لوازم هوشمند، حسگرها و سایر فناوری‌ها است. فن‌آوری‌های خانه هوشمند شامل اتوماسیون و کنترل مرکزی روشنایی، گرمایش، سرمایش، پرده‌ها، سرگرمی و سایر تجهیزات در خانه است. یک دروازه یا هاب در حالی ساخته می شود که برنامه ریزی برای گنجاندن سیستم های پیچیده برای افزایش بازده عملیاتی انجام می شود. خانه‌های هوشمند از دستگاه‌های متصل به هم برای تسهیل ردیابی از راه دور و مدیریت بهتر سیستم‌ها و لوازم خانگی استفاده می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed